Syahiba Saufa ft Ageng Music – Lewung MP3

Syahiba Saufa ft Ageng Music – Lewung

Listen: 565

Release Date: 26 April 2021




Deskripsi:

Title: Lewung
Contributing Artist: Syahiba Saufa ft Ageng Music
Album: Lewung – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Syahiba Saufa ft Ageng Music – Lewung

Dadi lewung atiku
Nalikane sepisan ketemu
Wong bagus dadi laku
Nggodho ati rinten siang dalu

Kiburban jiwo rogo
Ngundang roso tumetesing kalbu
Lir nguyahi segoro
Datan biso ngluluhke atimu

Suwe nggonku ngenteni
Lewung ing ati gak entuk jampi
Dadyo ati sawiji
Nadyan abot tak lakoni

Sabdo pandhito ratu
Mring sliramu dadyo sisihanku
Mugi Gusti nglilani
Tresnaku bakal ginowo mati

Home