Esa Risty – Tau Tatu MP3

Esa Risty – Tau Tatu

Listen: 742

Release Date: 08 June 2021




Deskripsi:

Title: Tau Tatu
Contributing Artist: Esa Risty
Album: Tau Tatu – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Esa Risty – Tau Tatu

Tatu hang bengen tau
Manggon nong ati nisun
Seperene perihe mageh keroso
 
Iku hang gawe sun kuatir
Bakal kebalen maneng
Isun wedi di larani

Paribasane riko kelaksan nyanding isun
Dadiyo ulan hang biso madangi isun
Siji hang sun jaluk nyang riko
Janji sing arep ngeliyo
Mergo ati iki wes tau keloro

Kadung mbesok atinisun wes riko duweni
Sun jaluk ojo riko larani
Kadung mbesok atinisun wes percoyo nyang riko
Sun jaluk ojo disio-sio
Mergane sedurunge isun wes tau tatu
Wes tau tatu
 
Paribasane riko kelaksan nyanding isun
Dadiyo ulan hang biso madangi isun
Siji hang sun jaluk nyang riko
Janji sing arep ngeliyo
Mergo ati iki wes tau keloro
 
Kadung mbesok atinisun wes riko duweni
Sun jaluk ojo riko larani
Kadung mbesok atinisun wes percoyo nyang riko
Sun jaluk ojo disio-sio
Mergane sedurunge isun wes tau tatu
Wes tau tatu

Kadung mbesok atinisun wes riko duweni
Sun jaluk ojo riko larani
Kadung mbesok atinisun wes percoyo nyang riko
Sun jaluk ojo disio-sio
 
Mergane sedurunge isun wes tau tatu
Wes tau tatu

Home