Anggun Pramudita – Kelangan 2 MP3

Anggun Pramudita – Kelangan 2

Listen: 282

Release Date: 08 June 2021




Deskripsi:

Title: Kelangan 2
Contributing Artist: Anggun Pramudita
Album: Kelangan 2 – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Anggun Pramudita – Kelangan 2

sing ono maning hang isun welasi
sing ono maning hang isun sayangi
kembang hang ono ring tangan
ilang kepetik wong liyan
tego tegane ninggal sun kelaran

kalingono riko tipis atine
ninggal isun mung ngaboti liyane
padahal nong njero ati
riko sing biso keganti
tapi malah gawe ati sun perih

saiki sun dewekan, nyawang teko kadohan
riko tentrem atinisun wes seneng
riko sing usah ngerti kelendi sun saiki
pokok riko seneng isun yo seneng

masio tah gerimis ring ati
tapi isun nguwatno ati

Home