Monalisa - OM ADELLA – Sri Huning MP3

Monalisa - OM ADELLA – Sri Huning

Listen: 222

Release Date: 26 April 2021




Deskripsi:

Title: Sri Huning
Contributing Artist: Monalisa - OM ADELLA
Album: Sri Huning – Single
Genre: Indonesia
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Monalisa - OM ADELLA – Sri Huning

Sri Huning mustiko Tuban
Labuh tresno lan saboyo pati
Marang Raden Wiratmoyo
Ingkang pranyoto anandur branti
Sri Huning datan graito
Kang tinerko kadange pribadi
Wiratmoyo putro niro
Surolawe adipati Tuban
Sri Huning putraning abdi
Wongso pati naliko inguni
Kapupuh ing madyo logo
Duk prang agung klawan Minak Jinggo

Katresnane Wiratmoyo
Tinampi dening Roro Sri Huning
Sanadyan pungkasaniro
Tekeng leno alabuh negari

Home