Fendik Adella ft Difarina Indra - OM ADELLA – Jamu Pegel Mlarat MP3

Fendik Adella ft Difarina Indra - OM ADELLA – Jamu Pegel Mlarat

Listen: 3

Release Date: 09 June 2021




Deskripsi:

Title: Jamu Pegel Mlarat
Contributing Artist: Fendik Adella ft Difarina Indra - OM ADELLA
Album: Jamu Pegel Mlarat – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Fendik Adella ft Difarina Indra - OM ADELLA – Jamu Pegel Mlarat

Cowok
Dek, reneo tak kandani,
Ojo menjap menjep nggatelne ati,
Dek, ndang gawekno kopi,
Ndasku ngelu ket wingi durung mari,
Yen dikongkon mbok yo ndang dilakoni,
Ojo tambah kok tinggal nonton tipi.

Cewek
Mas mbok yo koe ngerti,
Duit sing endi digawe tuku kopi,
Belanjane gak mbejaji,
Bumbu dapur kabeh entek gari terasi,
Aku isin mbendino ditagihi,
Sok kapan utangmu kok sauri,

Cowok
Tak rewangi kerjo nganti bengi,
Nanging koyone yo ora mesti,
Tak rewangi ngliter tekan bali,
Nanging koyone yo ora mesti,

Cewek
Sakjane aku wes ora kuat,
Sakjane aku wes pegel mlarat,
Kepengen nduwe sedan mengkilap,
Duit sak milyat lan omah tingkat,

Cowok
Sakjane aku yo ora kuat,
Sakjane aku yo emoh mlarat,
Golekno jamu pegel mlarat,
Sopo ngerti mene dadi konglomerat,

Cowok
Dek, reneo tak kandani,
Ojo menjap menjep nggatelne ati,
Dek, ndang gawekno kopi,
Ndasku ngelu ket wingi durung mari,
Yen dikongkon mbok yo ndang dilakoni,
Ojo tambah kok tinggal nonton tipi,

Cewek
Mas mbok yo koe ngerti,
Duit sing endi digawe tuku kopi,
Belanjane gak mbejaji,
Bumbu dapur kabeh entek gari terasi,
Aku isin mbendino ditagihi,
Sok kapan utangmu kok sauri,

Cowok
Tak rewangi kerjo nganti bengi,
Nanging koyone yo ora mesti,
Tak rewangi ngliter tekan bali,
Nanging koyone yo ora mesti,

Cewek
Sakjane aku wes ora kuat,
Sakjane aku wes pegel mlarat,
Kepengen nduwe sedan mengkilap,
Duit sak milyat lan omah tingkat,

Cowok & Cewek
Sakjane aku yo ora kuat,
Sakjane aku yo emoh mlarat,
Golekno jamu pegel mlarat,
Sopo ngerti mene dadi konglomerat

Home