Shepin Misa – Loro Batin MP3

Shepin Misa – Loro Batin

Listen: 226

Release Date: 09 June 2021




Deskripsi:

Title: Loro Batin
Contributing Artist: Shepin Misa
Album: Loro Batin – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Shepin Misa – Loro Batin

lorone awak iki iseh biso tak songgo
nanging sing loro batinku
yen aku mileh mundur, atiku ajur
yen aku mileh maju, atiku tatu

aku ra ngiro koyo ngene dadine
aku lan kowe dipisahne
amung mergo aku wong ra nduwe
kowe dijodohne karo liyane

eleng pancen eleng aku sopo
ora pantes mlaku karo kowe
opo pancen kudu tak ikhlasne
aku lan kowe cukup sakmene

aku wes nyobo nrimo
nanging aku iseh tresno
aku wes nyobo lilo
nanging batinku sing loro

lilo, tak cobo lilo
senajan batinku keloro-loro

aku wes nyobo nrimo
nanging aku iseh tresno
aku wes nyobo lilo
nanging batinku sing loro

lilo, tak cobo lilo
senajan batinku keloro-loro

Home