Shepin Misa – Tak Lalekno Kowe MP3

Shepin Misa – Tak Lalekno Kowe

Listen: 123

Release Date: 10 June 2021




Deskripsi:

Title: Tak Lalekno Kowe
Contributing Artist: Shepin Misa
Album: Tak Lalekno Kowe – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Shepin Misa – Tak Lalekno Kowe

Salam balik kanggo kowe sing tau ning ati
Piye kabarmu saiki
Opo isih kelingan kowe ngelarani
Kadung jeru diriku mencintai

Dirimu sepenuh hati
Sepenuh cinta
Tapi mengapa kau pergi

Raiso nompo anane
Nompo kahananku 
Sing ora sebanding karo kowe

Reff
Lilo tak lilakne yen pancen iki dalane
Kudu pepisahan karo kowe
Lalekno crito iki wes tak anggep kowe mati
Mergo saiki aku wis oleh ganti
Mergo saiki aku wis oleh ganti

Home