Danang – Riko Siji MP3

Danang – Riko Siji

Listen: 111

Release Date: 11 June 2021




Deskripsi:

Title: Riko Siji
Contributing Artist: Danang
Album: Riko Siji – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Danang – Riko Siji

Riko sijine menungso hang sing tau gelem rumongso
Emong disalahno masiyo wis gawe loroh

Opo tah mergane riko mulo sing tau ngerasakno
Wong diloroh ati rasane perih

Sak atos atose watu mageh bisao butul
Mergo keneng temetese banyu

Sak kaku kakune ati mageh biso luluh
Kadung mulo tulus ngewelasi

Ojo hang dienget mung benere
Aju lali ambi salahe

Sun lan riko mung trimo menungso
Hang sing tau luput ambi duso

Riko sijine menungso hang sing tau gelem rumongso
Emong disalahno masiyo wis gawe loroh

Opo tah mergane riko mulo sing tau ngerasakno
Wong diloroh ati rasane perih

Home