Difarina Indra - OM ADELLA – Apa Kabar Mantan MP3

Difarina Indra - OM ADELLA – Apa Kabar Mantan

Listen: 1

Release Date: 11 June 2021




Deskripsi:

Title: Apa Kabar Mantan
Contributing Artist: Difarina Indra - OM ADELLA
Album: Apa Kabar Mantan – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Difarina Indra - OM ADELLA – Apa Kabar Mantan

apa kabar wong sing tau tak sayang
apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
susah seneng janjine bebarengan
ning akhire kowe lungo ninggal kenangan

atiku ra bakal serapuh kuwi
masalah percintaan tak pikir keri
masa lalu ra perlu tak baleni
teko tenang kabeh uwes tak gawe lali

hei apa kabar mantanku sing tau ning atiku
kelingan ra karo aku sing tau ngisi atimu
mbiyen bubare mergo kowe ono sing liyane
waton minggal ninggal lungo aku sing ono ning kene

tangise ati iki mergo kowe sing njalari
bahagiaku hancur ketika tresno iki dibagi
cerita cinta sing tak bangun nganti tibo tangi
terima kasih luka ini, sekian ku pamit pergi

apa kabar wong sing tau tak sayang
apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
susah seneng janjine bebarengan
ning akhire kowe lungo ninggal kenangan

atiku ra bakal serapuh kuwi
masalah percintaan tak pikir keri
masa lalu ra perlu tak baleni
teko tenang kabeh uwes tak gawe lali

raiso dibaleni, getun kuwi tibo mburi
kowe biyen ra kelingan po pas aku mbok larani
saiki kowe ngemis njaluk aku akon bali
yo sori sepurane ati iki wes ra sudi

saiki lungamu ora bakal tak gondheli
opo meneh ora mungkin nganti kowe tak tangisi
sementara tak ngene wae, aku dewe wani
matur sembah nuwun sanget sampun nate nglarani

mas kangmas sing sepurane tenan
mbiyen tau gawe atimu kelaran
tak kiro dek’e iki luwih sayang
jebul akhire tresnoku nggo dolanan

po ra kroso sampeyan tak kangeni
pengen dadi siji kabeh dibaleni
tulung ngertio isi ati iki
sumpah matiku ra bakal tak larani

apa kabar wong sing tau tak sayang
apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
susah seneng janjine bebarengan
ning akhire kowe lungo ninggal kenangan

atiku ra bakal serapuh kuwi
masalah percintaan tak pikir keri
masa lalu ra perlu tak baleni
teko tenang kabeh uwes tak gawe lali

Home