Sasya Arkhisna – Sotya MP3

Sasya Arkhisna – Sotya

Listen: 1

Release Date: 11 June 2021




Deskripsi:

Title: Sotya
Contributing Artist: Sasya Arkhisna
Album: Sotya – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Sasya Arkhisna – Sotya

Iki tulising kidungku
Kanggo siro hapsarining kalbu
Eseme kang manis madu
Dasar ayu parasmu kang tanpo layu

Kangmas sesotyaning ati
Yo mung ndiko kang sawiji
Langit bumi kang hanyekseni
Nalikane ngucap janji ono lathi

Reff:
Yo mung siji sesotyaku
Memanikku mung nimas wong ayu
Panyuwunku mugo kangmas
Ora lali marang janji setiamu

Nanging kabeh kuwi muspro
Eling kalamun pupusing tresno
Wes tak cubo nglalekke sliramu
Nanging tak lali lali tan biso lali

Home