Yuni Vebra – Simpang Lima Ninggal Janji MP3

Yuni Vebra – Simpang Lima Ninggal Janji

Listen: 147

Release Date: 13 June 2021




Deskripsi:

Title: Simpang Lima Ninggal Janji
Contributing Artist: Yuni Vebra
Album: Simpang Lima Ninggal Janji – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Yuni Vebra – Simpang Lima Ninggal Janji

Soyo suwe soyo nelongso rasane
Atiku kangen kangenku marang kowe
Nanging pancen pancen wis dadi nasibe
Durung biso sesandingan sesandingan karo kowe

Arume kembang mekar ing wayah sore
Arum ambune iseh biso tak rasake
Nanging nanging nanging arume rambutmu
Amung biso tak bayangne mergo kowe ra ning kene 

Aku lungo nang monco golek makaryo
Nggo sangu ning urip aku lan kowe
Arume kembang mekar ing wayah wengi
Dadi tombo kangenku jeroning ati

Kembangku ayu lilakno lungaku
Aku ra bakal lali marang janji sing ketali
Ning simpang limo iki sing nyekseni sumpahe ati
Janjiku mengko mesti tak tepati

Home