Sasya Arkhisna – Prau Layar MP3

Sasya Arkhisna – Prau Layar

Listen: 158

Release Date: 14 June 2021




Deskripsi:

Title: Prau Layar
Contributing Artist: Sasya Arkhisna
Album: Prau Layar – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Sasya Arkhisna – Prau Layar

Yo konco ning gisik gembiro
Alerap lerap banyune segoro
Angliyak numpak prau layar
Ing dino minggu keh pariwosoto

Alon praune wis nengah
Byak byuk byak banyu binelah
Ora jemu jemu karo mesem ngguyu
Ngilangake roso lungkrah lesu

Adik njawil mas jebul wes sore
Witing kelopo katon ngawe awe
Prayogane becik bali wae
Dene sesuk esuk tumandang nyambut gawe

Home