Yeni Inka ft Ageng Music – Tembang Kangen MP3

Yeni Inka ft Ageng Music – Tembang Kangen

Listen: 805

Release Date: 15 June 2021




Deskripsi:

Title: Tembang Kangen
Contributing Artist: Yeni Inka ft Ageng Music
Album: Tembang Kangen – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Yeni Inka ft Ageng Music – Tembang Kangen

Wayah wengi udan grimis ra uwis-uwis
Banyu kang tumetes dadi seksi nggonku nangis
Wong sing  tak tresnani tega ninggalake aku
Suwung jroning uripku yen ora ono sliramu

Sumilire angin tansah ndudut kalbu
Roso kang tak empet agawe loro dadaku
Lewat tembang kangen muga bisa dadi tamba
Tamba kangen iki nandhang wuyung rina wengi

Liwat tembang kangen aku titip tresna
Opo pancen sliramu uwis ora krasa
Liwat tembang kangen aku titip sayang
Tresnaku mring sliramu ora bisa ilang

Opo lali opo pancen wis ra ngerti
Sak tenane aku mung tansah setya ngenteni
Ngenteni baline endah manise esemu
Lewat tembang kagen iki wujud katresnanku

Home