Lusiana Malala – Undangan Rabi MP3

Lusiana Malala – Undangan Rabi

Listen: 112

Release Date: 15 June 2021




Deskripsi:

Title: Undangan Rabi
Contributing Artist: Lusiana Malala
Album: Undangan Rabi – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Lusiana Malala – Undangan Rabi

Loro rasane moco undangan rabimu
Amung semene iso mok culne tresnoku
Kudu tak lilo pancen keputusanmu
Nadyan keloro-loro njero batinku

Loro rasane moco undangan rabimu
Ra ngiro yen kowe ninggalke aku
Ra uwis-uwis netes eluh ning pipiku
Mergo pungkase sing nyanding kowe dudu aku

Sing tak rasakke loro atiku
Nalikane nrimo layangmu
Kabeh tak woco undangan rabimu
Ngene carane medot tali tresnoku

Mbiyen tak trimo ucap manismu
Jebul saiki lamis janjimu
Mbok terus terang yen medot aku
Ojo nilap njur nrimo kabar rabimu

Saktenane batinku keloro-loro
Nyawang fotomu jejer ro wong liyo
Ora tak songko undangan rabi
Mok gawe medot tali tresnomu

Home