Yuni Vebra – Ngelali MP3

Yuni Vebra – Ngelali

Listen: 84

Release Date: 16 June 2021




Deskripsi:

Title: Ngelali
Contributing Artist: Yuni Vebra
Album: Ngelali – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Yuni Vebra – Ngelali

Bengi iki isun ngengeti
Ngengeti riko hang wis ngelali
Sun pageri lan sun rumati
Dung wis mekar riko ngelali

Mung gitar iki hang dadi saksi
Urip bebarengan selawase
Ulan lan lintang nong nduwuran
Podo ngajaki gendingan

Tetesan banyu moto sun iki
Kadung sun ngenget - ngengeti
Duh gusti nopo ndiko nggawe urip isun gedigi

Isun wis sing percoyo
Ambi omongan riko
Bengen nyumbar suworo
Isun riko gawe loro
Isun wis sing percoyo

Home