Esa Risty – Mundur Ngalah MP3

Esa Risty – Mundur Ngalah

Listen: 259

Release Date: 16 June 2021




Deskripsi:

Title: Mundur Ngalah
Contributing Artist: Esa Risty
Album: Mundur Ngalah – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Esa Risty – Mundur Ngalah

Sak umpomono kowe dadi aku
Rung bakalan iso nglakoni sing koyo ngene 
Aku wes sabra dinggo merjuangke kowe
Sing ra perlu weruh koyo ngopo ning mripatmu

Wes cukup loro iki
Cidro sing tak rasakne
Ibarat tali sing mrepel wis ra iso di dandani

Uwes ojo ngandoli
Lungaku ra bakal bali
Yen seh sayang karo dek e
Mending aku sadar diri

Wes entek anggonku sabar
Sabendino ati ambyar
Aku mundur trimo ngalah
Mergo aku wes ra betah

Kowe pancen ra nduwe ati
Tego tegone nglarani

Home