Syahiba Saufa – Watu MP3

Syahiba Saufa – Watu

Listen: 131

Release Date: 17 June 2021




Deskripsi:

Title: Watu
Contributing Artist: Syahiba Saufa
Album: Watu – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Syahiba Saufa – Watu

Watu hang atos baen magih biso kekikis
Tapi atin riko soyo ngatos-ngatosno
Belajaro ngerteni dung pingin diregani
Jajalo rasakno makne podo keroso

Bolak balik riko gawe wirang isun nong ngarep wong liyan

Makne wis sun kubur urip-urip kenangan ring ati timbang loro ati
Mergane disimpeno soyo gerogoti
Mergane kenangan iki mung gawe kangelan isun biso lali
Pungkase mung gawe urip keroso mati

Bolak balik riko gawe wirang isun nong ngarep wong liyan

Makne wis sun kubur urip-urip kenangan ring ati timbang loro ati
Mergane disimpeno soyo gerogoti
Mergane kenangan iki mung gawe kangelan isun biso lali
Pungkase mung gawe urip keroso mati

Makne wis sun kubur urip-urip kenangan ring ati timbang loro ati
Mergane disimpeno soyo gerogoti
Mergane kenangan iki mung gawe kangelan isun biso lali

Home