Difarina Indra - OM ADELLA – Jaket Iki MP3

Difarina Indra - OM ADELLA – Jaket Iki

Listen: 521

Release Date: 21 June 2021




Deskripsi:

Title: Jaket Iki
Contributing Artist: Difarina Indra - OM ADELLA
Album: Jaket Iki – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Difarina Indra - OM ADELLA – Jaket Iki

langit mendung tumiyung
mudun ngebis udan gerimis
esemmu wes mapakake aku

mbok lepas jaketmu njur mlayoni aku
kangen tak suntek neng rangkulanmu

prapatan jalan mastrip
saksi ketemuan iki
nadyan tanpo ucap aku ngerti

soroting mripatmu kebak kangen rindu
gerimis soyo deres nganti podo ra ngerteni

nganggo jaketmu iki udan gerimis mbok payungi
tondo katresnanmu sak tenane aku ngerti
nganggo jaketmu iki udan gerimis mbok payungi
mergo jaket iki tresnaku tan soyo dadi

prapatan jalan mastrip saksi ketemuan iki
nadyan tanpo ucap aku ngerti
soroting mripatmu kebak kangen rindu
gerimis soyo deres nganti podo ra ngerteni

langit mendung tumiyung mudun ngebis udan gerimis
esemmu wes mapakake aku
mbok lepas jaketmu njur mlayoni aku
kangen tak suntek neng rangkulanmu

prapatan jalan mastrip saksi ketemuan iki
nadyan tanpo ucap aku ngerti
soroting mripatmu kebak kangen rindu
gerimis soyo deres nganti podo ra ngerteni

nganggo jaketmu iki udan gerimis mbok payungi
tondo katresnanmu sak tenane aku ngerti
nganggo jaketmu iki udan gerimis mbok payungi
mergo jaket iki tresnaku tan soyo dadi

prapatan jalan mastrip saksi ketemuan iki
nadyan tanpo ucap aku ngerti
soroting mripatmu kebak kangen rindu
gerimis soyo deres nganti podo ra ngerteni
gerimis soyo deres nganti podo ra ngerteni

Home