Shepin Misa – Wegah Kelangan MP3

Shepin Misa – Wegah Kelangan

Listen: 270

Release Date: 22 June 2021




Deskripsi:

Title: Wegah Kelangan
Contributing Artist: Shepin Misa
Album: Wegah Kelangan – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Shepin Misa – Wegah Kelangan

Rungokno jerit atiku iki
Sing bingung noto roso ning ati
Pengenku kowe ngerti sing tak pikir saiki

Tulung kowe ojo salah tompo
Ojo mbok pikir aku ngeliyo
Kabeh iki kahanan, ra iso neruske katresnan

Jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
Mergo tresno wis tak patri ning jero ati
Nanging arep piye maneh iki wis kahanan,
Kudu pisahan

Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wis ginaris, dudu penjalukku
Nglungani sliramu abot rasane pangapurane

Ora ono niatku ngelarani atimu
Rungokno aku senajano aku sing kleru
Tak akoni pancen gede roso tresnaku

Yo mung kanggo awakmu
Cukup pisan iki kowe loro ati
Ora tak baleni anggonku lek ngelarani

Jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
Mergo tresno wis tak patri ning jero ati
Nanging arep piye maneh iki wis kahanan,
Kudu pisahan

Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wis ginaris, dudu penjalukku
Nglungani sliramu abot rasane pangapurane

Mung kependem roso tresno
Bebarengan ora bakal dadi nyoto
Pengen langgeng yo kuwi karepku
Nanging wong tuaku ora setuju

Jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
Mergo tresno wis tak patri ning jero ati
Nanging arep piye maneh iki wis kahanan
Kudu pisahan

Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wis ginaris, dudu penjalukku
Nglungani sliramu abot rasane pangapurane

Home