Esa Risty – Tresno Kepenggak Morotuo MP3

Esa Risty – Tresno Kepenggak Morotuo

Listen: 127

Release Date: 30 June 2021




Deskripsi:

Title: Tresno Kepenggak Morotuo
Contributing Artist: Esa Risty
Album: Tresno Kepenggak Morotuo – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Esa Risty – Tresno Kepenggak Morotuo

Ancik-ancik pucuk eri paribasane
Kabeh panjalukmu wis tak wujudne
Tak turuti syarat adatmu
Tak lampaui panjalukmu
Mung siji niate ati
Pengen pepujan karo sliramu

Bandara Seloparang bumi Mataram
Anggonmu mapak tresnaku
Sineksen kirab bejangu
Nali tresnomu lan aku
Neng sak iki kahanane pancen bedo
Tresno kepenggak morotuo

Bulan-bulan gede
Kandakno marang slirane
Wengi iku aku kangen-kangen slirane

Lintang-lintang panjer
Wartakno marang slirane
Nangis ati iki eleng slirane
Wuyungku kesandung
Wes ra mungkin biso nyambung
Tak lilakno tak lalekno tak ikhlasno

Bandara Seloparang bumi Mataram
Anggonmu mapak tresnaku sineksen
Kirab bejangu nali tresnomu lan aku neng sak
Iki kahanane pancen bedo tresno kepenggak morotuo

Bulan-bulan gede
Kandakno marang slirane
Wengi iku aku kangen-kangen slirane

Lintang-lintang panjer
Wartakno marang slirane
Nangis ati iki eling slirane
Wuyungku kesandung
Wes ra mungkin biso nyambung
Tak lilakno tak lalekno tak ikhlasno
Tak lilakno tak lalekno tak ikhlasno

Home