Hendra Kumbara – Sangu Turu MP3

Hendra Kumbara – Sangu Turu

Listen: 131

Release Date: 30 June 2021




Deskripsi:

Title: Sangu Turu
Contributing Artist: Hendra Kumbara
Album: Sangu Turu – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Hendra Kumbara – Sangu Turu

Tenang wae aku seh ning kene
Tak nyanyeke lagu sak mereme mripatmu
Snajan wagu rapati merdu
Sing penting krungu kanggo sanguturu

Tenang wae aku seh ning kene
Ora bakal lungo barengan tekan tuwo
Snajan lemu putih rambutmu
Percoyo aku ora bakal mlayu

Rungokno tak tulis lagu
Tulus seko atiku
Mugo-mugo ngancani
Awakmu yen wayah sepi

Tak tulis crito
Tresno sing tak rasakno
Karo kowe ning kene
Saiki sesok lan selawase

Kudu mbok eling2
Ojo nganti berpaling
Kancani ku nyanyi
Ngancaniku nyanyi
Nganti telakku garing

Home