RATNA ANTIKA – KUDU MISUH MP3

RATNA ANTIKA – KUDU MISUH

Listen: 155

Release Date: 03 July 2021




Deskripsi:

Title: KUDU MISUH
Contributing Artist: RATNA ANTIKA
Album: KUDU MISUH – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik RATNA ANTIKA – KUDU MISUH

Cobo to gagasen lelakonku iki
Ra ono senenge susah sing tak temoni
Ngolah ngaleh gawean kabeh ra nate ngunduh
Dino dino isine mung kudu misuh
embuuh

Nyobo nggarap sawah tinggalane wong tuaku
Nggumunku sa’ben tandur rega rabuk’e duwur
Bareng tibo panen rega gabah’e medun
Kabeh modal utangan ora biso kesaur
ajuur

Sawah tak dol murah aku nyicil angkudes
Lagi nyopir seminggu rega bensin’e ngenthes
Tarif tak mundak’ke penumpang nggerudel ae
Kerep telat Oli rusak ring sak methal’e
Hoo kere

Montor nggangkrak neng bengkel ra biso ogel ogel
Rasane uripku mung gari thengel-thengel
Nyepi nang kuburan golek tembusan togel
Nomer ngeblong terus aku tambah dedel duel

Hoo mbredel

Kabeh dalan wis buntu aku nekat mbandar dadu
Durung ono sing kudu keamanan wis njaluk sangu
Ono oknum tentara ono oknum polisi
Obrakan wingi wingi wis kerep tak lakoni

Bareng prei ra nyangoni aku diseret nang bui
Diganjar telung sasi…misuh sak jroning ati

Home