Esa Risty – Pikir Keri MP3

Esa Risty – Pikir Keri

Listen: 263

Release Date: 04 July 2021




Deskripsi:

Title: Pikir Keri
Contributing Artist: Esa Risty
Album: Pikir Keri – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Esa Risty – Pikir Keri

Yen gelem tak jak rabi, yen ra gelem tak jagongi
Sing ra penting pikir keri
Yen kowe gelem tak sayang, yo ojo mbok gawe bimbang
Rasah kakean alesan

Iki ati du parkiran maju mundur ra karuan
Iki ati du layangan tarik ulur sembarangan
Naning tresno iki udu es teh plastikan
Sing mbok cantelke lalu engkau tinggalkan

Janjimu koyo mendung ditunggu ora udan
Tresnoku kesandung aku jebul kapusan
Jodo bakal tekan ora bakal kijolan
Nek bojo yo mantenan nek ora tep syukuran
Piker keri
Piker keri
Ketimbang loro ati

Yen gelem tak jak rabi, yen ra gelem tak jagongi
Sing ra penting pikir keri
Yen kowe gelem tak sayang, yo ojo mbok gawe bimbang
Rasah kakean alesan

Nek iki pancen dalane tak tompo opo anane
Gusti niku mboten sare kowe kui seng jengkelke
Abot dirasakne, rakuat…

Home