Fira Azahra ft New Pallapa – Pacobaning Urip MP3

Fira Azahra ft New Pallapa – Pacobaning Urip

Listen: 202

Release Date: 04 July 2021




Deskripsi:

Title: Pacobaning Urip
Contributing Artist: Fira Azahra ft New Pallapa
Album: Pacobaning Urip – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Fira Azahra ft New Pallapa – Pacobaning Urip

Kok koyo ngene abot sanggane
Yen lagi dadi wong ora nduwe
Tak rewangi mbendino nyambut gawe rekoso
Nanging kayane ra sepiro

Tansah nelongso rasane atiku
Yen aku kelingan marang sliramu
Wis semono suwene anggonku mikir kowe
Tansah agawe bingung atiku

Reff:
Rino klawan wengi aku tansah memuji
Memuji marang kersane Gusti
Mugo kang kuoso enggal maringi margo
Kowe lan aku biso urip mulyo

Home