Arlida Putri - OM ADELLA – Kanggo Riko MP3

Arlida Putri - OM ADELLA – Kanggo Riko

Listen: 336

Release Date: 05 July 2021




Deskripsi:

Title: Kanggo Riko
Contributing Artist: Arlida Putri - OM ADELLA
Album: Kanggo Riko – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Arlida Putri - OM ADELLA – Kanggo Riko

Sing ono hang biso ngalangi niat iki
Masio tah samudro sun arungi
Sing ono hang biso mbatesi welas iki
Masio ilang nyowo sun belani
Paran baen sun lakoni kanggo riko

Siji sijine mung riko
Nong atinisun selawase
Separuh rogo iki yoro mung kanggo riko

Reff:
Sing ono hang biso ngalangi niat iki
Masio tah samudro sun arungi
Sing ono hang biso mbatesi welas iki
Masio ilang nyowo sun belani
Paran baen sun lakoni kanggo riko

Siji sijine mung riko
Nong atinisun selawase
Separuh rogo iki yoro mung kanggo riko

Nong atinisun selawase
Yoro mung kanggo riko

Home