Jihan Audy – Berjuang Demi Kowe MP3

Jihan Audy – Berjuang Demi Kowe

Listen: 274

Release Date: 26 April 2021




Deskripsi:

Title: Berjuang Demi Kowe
Contributing Artist: Jihan Audy
Album: Berjuang Demi Kowe – Single
Genre: Dangdut
Year: 2019
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Jihan Audy – Berjuang Demi Kowe

nganti tekan saiki
isih ngebeki ati
sliramu sing tak sayang sayang
ora tau ilang ko atiku

senadyan aku omah
janji tetep tak rumat
tak lakoni kabeh demi kowe
nggolek rejeki mung kanggo kowe

aku berjuang kanggo kowe
demi kowe sayang
aku lilo soro
demi kowe iso bahagia

aku berjuang kanggo kowe
demi kowe sayang
kabeh tak lakoni
asal kowe ora tau nyulayani

senadyan aku omah
janji tetep tak rumat
tak lakoni kabeh demi kowe
nggolek rejeki mung kanggo kowe

aku berjuang kanggo kowe
demi kowe sayang aku lilo soro
demi kowe iso bahagia

aku berjuang kanggo kowe
demi kowe sayang
kabeh tak lakoni
asal kowe ora tau nyulayani

aku berjuang kanggo kowe
demi kowe sayang
aku lilo soro
demi kowe iso bahagia

aku berjuang kanggo kowe
demi kowe sayang
kabeh tak lakoni
asal kowe ora tau nyulayani

Home