Yeni Inka ft Brodin New Pallapa – Angge Angge Orong Orong MP3

Yeni Inka ft Brodin New Pallapa – Angge Angge Orong Orong

Listen: 370

Release Date: 06 July 2021




Deskripsi:

Title: Angge Angge Orong Orong
Contributing Artist: Yeni Inka ft Brodin New Pallapa
Album: Angge Angge Orong Orong – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Yeni Inka ft Brodin New Pallapa – Angge Angge Orong Orong

Netes banyune moto
Aku nangis ketiban ondho
Rondo tak kiro perawan
Baraeng wis kawin anake sak kandang

Pancen aku wis rondo
Aku rondo anakku limo
Nanging aku sih biso
Diwolak walik koyo nggoreng telo
Sapi manak larang regane
Anak limo bedo bapak e  

Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong
Rondo randane ompong
Nduwe anak sak gede kingkong
Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong

Anak limo akeh mangane
Penting mbok'e enak rasane
Eling jaman semono
Wayah kawin nanggap bal-balan
Tamune rame tenan
Nganti sing ndelok akeh sing pingsan

Amplop e akeh tenan
Oleh duit karung-karungan
Wong sing podo kondangan
nganti akeh sing podo kelangan
Perawan rondo podo wae
Nadyan ompong enak rasane

Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong
Rondo randane ompong
Nduwe anak segede kingkong
Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong

Pitik karo anak e
Kabeh mau dadi resikone

Home