Yeni Inka ft Brodin Ageng Music – Sido Rondo MP3

Yeni Inka ft Brodin Ageng Music – Sido Rondo

Listen: 747

Release Date: 11 July 2021




Deskripsi:

Title: Sido Rondo
Contributing Artist: Yeni Inka ft Brodin Ageng Music
Album: Sido Rondo – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Yeni Inka ft Brodin Ageng Music – Sido Rondo

*
Biyen mulo sliramu wis tak tuturi
Golek bojo sing tresno welas sejati
Pungkasane sliramu digawe loro
Ora wurung saiki dadi rondo

Nanging piye kabeh mau wis kebacut
Ibarat bubur ra bakal dadi sego
Mulo getunku iki tanpa upomo
Ngerti ngono lamaranmu sing tak tompo

Kabeh mau ora perlu digetuni
Janjiku biyen aku sanggup nganteni
Kowe lan aku mugo dadi jodone
Ra keno prawane tak enteni rondone

Ora nyono sampeyan sabar ganteni
Ing nyatane tresnomu tulus lan suci
Sing tak suwun sing gede pangapurone
Andum tresno bebojoan selawase

Back to *

Andum tresno bebojoan selawase

Home