Sasya Arkhisna – Balungan Kere MP3

Sasya Arkhisna – Balungan Kere

Listen: 256

Release Date: 13 July 2021




Deskripsi:

Title: Balungan Kere
Contributing Artist: Sasya Arkhisna
Album: Balungan Kere – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Sasya Arkhisna – Balungan Kere

Biyen aku tau kelangan
Nganti saiki isih kelingan
Kowe seng tak anti-anti
Bebrayan tekaning pati

Jebule mblenjani janji
Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo esuk sore
Nanging kowe sambat wae
Jaremu balungan kere

Reff
Opo pancen wes nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jaremu arep nompo opo anane
Nanging nyatane
Tresnaku mbok sepelekke

Kudune kowe ngerteni
Kabeh mung titipane Gusti
Senajan atiku wes bubrah
Kandeli nggoning ibadah
Gusti sing paringi berkah

Senajan balungan kere
Ora kendo nyambut gawe
Senajan dalan ra alus
Sing penting wani terus

Home