Yeni Inka ft Fendik Adella – Perawan Kalimantan MP3

Yeni Inka ft Fendik Adella – Perawan Kalimantan

Listen: 962

Release Date: 19 July 2021




Deskripsi:

Title: Perawan Kalimantan
Contributing Artist: Yeni Inka ft Fendik Adella
Album: Perawan Kalimantan – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Yeni Inka ft Fendik Adella – Perawan Kalimantan

Rino wengi tansah kelingan
Perawan ayu kalimantan
Bantal guling tak sayang-sayang
Nganti koyo wong kedanan

Cempedak mas duduk nongko
Biyen cedak ra wani kondo
Ngopo sliramu luput
Tinggal muleh ra kondo-kondo

Sabendino aku ngelamun
Tekan omah atiku bingung
Jane tresno ra wani nembung
Rasane koyo wong linglung

Wangi-wangi banyune sabun
Tak rewangi adus kungkum
Tresnaku ra bakal alum
Tak enteni yen sampean purun

Aduh pak'e mak'e aduh
Hati ku rindu
Kang mas tenanan
Kang mas ku pulang
Kang mas ku muleh
Neng tanah sebrang

Beninge banyu kalimantan
Biyen seng tak ombe sayang
Ngelingake naliko biyen kenalan

Home