Vita Alvia – Lemah Teles MP3

Vita Alvia – Lemah Teles

Listen: 345

Release Date: 20 July 2021




Deskripsi:

Title: Lemah Teles
Contributing Artist: Vita Alvia
Album: Lemah Teles – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Vita Alvia – Lemah Teles

Jujur ati iki loro
Durung biso nompo kenyataan
Tanduran sing wes tak sirami
Malih dadi awu ireng diobong karo kahanan

Biyen janji bareng bareng
Ngrasakne susah lan seneng
Saiki kowe medotke angen angen
Tak kuatne ati yen kudu kelangan

Reff

Kowe mbelok ngiwo nengen
Tanpo nguwasne mburi
Tak  tabrak kowe loro
Iki salahe sopo

Yen kowe wes ra tresno
Ngomongo jo trus lungo
Awas nemoni apes
Lemah teles gusti sing bakal mbales

Home