Shepin Misa – Kelangan MP3

Shepin Misa – Kelangan

Listen: 124

Release Date: 21 July 2021




Deskripsi:

Title: Kelangan
Contributing Artist: Shepin Misa
Album: Kelangan – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Shepin Misa – Kelangan

hang sun karepno biso ambi riko
selawase yo mung ambi riko
tapi kelendi maning
ceritane wes bedo
saikine riko wes seng ono
digowo wong liyo

hang sun karepno biso ambi riko
selawase yo mung ambi riko
tapi kelendi maning
ceritane wes bedo
saikine riko wes seng ono
digowo wong liyo

Reff

kelangan isun iki wes kelangan
kembang hang sun eman eman
loro rasane ati mulo loro
kudangan digowo wong liyo
lilo sun cobo ngelilakeno
masiyo abot hang sun roso

Home