Mala Agatha – Ngelabur Langit MP3

Mala Agatha – Ngelabur Langit

Listen: 281

Release Date: 21 July 2021




Deskripsi:

Title: Ngelabur Langit
Contributing Artist: Mala Agatha
Album: Ngelabur Langit – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Mala Agatha – Ngelabur Langit

Nabur uyah nong segoro
Sing ono artine paran paran
Podo koyo ngelabur langit
Manasi geni
Yo sing ono lekas putuse

Koyo welas sun iki
Nong riko nono putus putuse
Tapi koyo dene kendang
Ditabut selisih
Welas isun sing riko gape
Wis uwis uwis

Dinggo paran
Ngrageni manuk miber
Nong kene isun
Duwe segudang welas
Duwe segudang asih
Dinggo paran magih golet liyani

Koyo welas sun iki
Nong riko nono putus putuse
Tapi koyo dene kendang
Ditabut selisih
Welas isun sing riko gape
Wis uwis uwis

Dinggo paran
Ngrageni manuk miber
Nong kene isun
Duwe segudang welas
Duwe segudang asih
Dinggo paran magih golet liyani
Wis uwis uwis

Dinggo paran

Ngrageni manuk miber
Nong kene isun
Duwe segudang welas
Duwe segudang asih
Dinggo paran magih golet liyani

Home