Esa Risty – Jutaan Sayang MP3

Esa Risty – Jutaan Sayang

Listen: 81

Release Date: 22 July 2021




Deskripsi:

Title: Jutaan Sayang
Contributing Artist: Esa Risty
Album: Jutaan Sayang – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Esa Risty – Jutaan Sayang

roso ati ra biso ngapusi
amung kowe sing paling tak tresnani
bedahen dadaku yo amung ono kowe
bakal tak simpen ning ati selawase

ra kurang kurang anggonku berjuang
wes jutaan anggonku ngomong sayang
gede tresnaku yo mung kanggo awakmu
nganti nyowo pisah karo rogoku

sumpah mati aku tresno kowe
maju lurus ra menggok dalan liyane
mugo Gusti maringi restune
kowe karo aku bahagia selawase

ra kurang kurang anggonku berjuang
wes jutaan anggonku ngomong sayang
gede tresnaku yo mung kanggo awakmu
nganti nyowo pisah karo rogoku

sumpah mati aku tresno kowe
maju lurus ra menggok dalan liyane
mugo Gusti maringi restune
kowe karo aku bahagia selawase

sumpah mati aku tresno kowe
maju lurus ra menggok dalan liyane
mugo Gusti maringi restune
kowe karo aku bahagia selawase
kowe karo aku bahagia selawase

Home