Happy Asmara – Ilusi Ra No Pinggire | Dangdut Koplo MP3

Happy Asmara – Ilusi Ra No Pinggire | Dangdut Koplo

Listen: 1

Release Date: 24 July 2021




Deskripsi:

Title: Ilusi Ra No Pinggire | Dangdut Koplo
Contributing Artist: Happy Asmara
Album: Ilusi Ra No Pinggire – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Happy Asmara – Ilusi Ra No Pinggire | Dangdut Koplo

Ra nate luput sliramu neng angenku
Ra nate biso aku lali sliramu
Kebacut tresno karo uwong sing kleru
Kwe sisihane koncoku

Kangenku iki koyo neng pucuk atine
Tresno Iki koyo ilusi. Rano pinggire

Tresno ningopo mampir ning atiku
Kwe salah sing milih panggon lan wektu
Ra kuat aku sing nahan roso. 
Aku kesikso

Tresno bingung nggonku ngimbangi
Milih aku utowo koncoku
Po pantes Yen blenjani
Ati dadi nangis. Nggayuh sliramu

Home