Syahiba Saufa ft New Pallapa – Tau Tatu MP3

Syahiba Saufa ft New Pallapa – Tau Tatu

Listen: 959

Release Date: 24 July 2021




Deskripsi:

Title: Tau Tatu
Contributing Artist: Syahiba Saufa ft New Pallapa
Album: Tau Tatu – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Syahiba Saufa ft New Pallapa – Tau Tatu

Tatu hang bengen tau
Manggon nong ati nisun
Seperene perihe mageh keroso

Iku hang gawe sun kuatir
Bakal kebalen maneng
Isun wedi di larani

Paribasane riko kelaksan nyanding isun
Dadiyo ulan hang biso madangi isun

Siji hang sun jaluk nyang riko
Janji sing arep ngeliyo
Mergo ati iki wes tau keloro

Kadung mbesok atinisun wes riko duweni
Sun jaluk ojo riko larani
Kadung mbesok atinisun wes percoyo nyang riko
Sun jaluk ojo disio-sio

Mergane sedurunge isun wes tau tatu
Wes tau tatu

*
Paribasane riko kelaksan nyanding isun
Dadiyo ulan hang biso madangi isun

Siji hang sun jaluk nyang riko
Janji sing arep ngeliyo
Mergo ati iki wes tau keloro

Kadung mbesok atinisun wes riko duweni
Sun jaluk ojo riko larani
Kadung mbesok atinisun wes percoyo nyang riko
Sun jaluk ojo disio-sio

Mergane sedurunge isun wes tau tatu
Wes tau tatu

Kadung mbesok atinisun wes riko duweni
Sun jaluk ojo riko larani
Kadung mbesok atinisun wes percoyo nyang riko
Sun jaluk ojo disio-sio

Mergane sedurunge isun wes tau tatu
Wes tau tatu, wes tau tatu

Home