Happy Asmara Ft Delva – Ra Bakal Keganti MP3

Happy Asmara Ft Delva – Ra Bakal Keganti

Listen: 224

Release Date: 27 July 2021




Deskripsi:

Title: Ra Bakal Keganti
Contributing Artist: Happy Asmara Ft Delva
Album: Ra Bakal Keganti – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Happy Asmara Ft Delva – Ra Bakal Keganti

semilir angin wengi
ngugah roso kangene atiku
soyo jeru ning sliramu

aku dewean ono kene
sing bakal ngenteni balimu
ono ning sandingku

tak jaluk gedene sabarmu
ikhlas ngenteni tekaku

mbok gandeng tanganku, mbok elus pipiku
sak kuate ati we ngungkapke tresno
yo mung kanggo kangmas, wong sing tak kangeni
awan lan rino wengi

tresno tulus ing ati, ora bakal biso keganti
yo mung sliramu, mung sliramu lintange ati

semilir angin wengi
ngugah roso kangene atiku, soyo jeru ning sliramu
aku dewean ono kene
sing bakal ngenteni balimu ono ning sandingku

tak jaluk gedene sabarmu
ikhlas ngenteni tekaku

mbok gandeng tanganku, mbok elus pipiku
sak kuate ati we ngungkapke tresno
yo mung kanggo kangmas, wong sing tak kangeni
awan lan rino wengi

tresno tulus ing ati, ora bakal biso keganti
yo mung sliramu, mung sliramu lintange ati

Home