Arlida Putri – Lemah Teles MP3

Arlida Putri – Lemah Teles

Listen: 291

Release Date: 27 July 2021




Deskripsi:

Title: Lemah Teles
Contributing Artist: Arlida Putri
Album: Lemah Teles – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Arlida Putri – Lemah Teles

jujur ati iki loro
durung iso nompo kenyataan
tanduran sing wes tak sirami
nanging dadi awu ireng
diobong karo kahanan
mbiyen janji bareng bareng
ngerasakke susah lan seneng
saiki kowe medotke angen angen
tak kuatke ati yen kudu kelangan
kowe mbelok ngiwo nengen
tanpo nguwaske mburi
tak tabrak kowe loro
iki salahe sopo


yen kowe wes ra tresno
ngomongo ojo terus lungo
awas nemoni apes
lemah teles Gusti sing bakal bales
jujur ati iki loro
durung iso nompo kenyataan
tanduran sing wes tak sirami
nanging dadi awu ireng
diobong karo kahanan
mbiyen janji bareng bareng
ngerasakke susah lan seneng
saiki kowe medotke angen angen
tak kuatke ati yen kudu kelangan


kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwaske mburi
tak tabrak kowe loro, iki salahe sopo
yen kowe wes ra tresno, ngomongo ojo terus lungo
awas nemoni apes, lemah teles Gusti sing bakal bales
kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwaske mburi
tak tabrak kowe loro, iki salahe sopo


yen kowe wes ra tresno, ngomongo ojo terus lungo
awas nemoni apes, lemah teles Gusti sing bakal bales

Home