Nella Kharisma – Ono Liyane MP3

Nella Kharisma – Ono Liyane

Listen: 185

Release Date: 27 July 2021




Deskripsi:

Title: Ono Liyane
Contributing Artist: Nella Kharisma
Album: Ono Liyane – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Nella Kharisma – Ono Liyane

Tak rasakke
Tresnomu suwe suwe
Sansoyo bedo ora koyo biasane

Sak tenane eneng opo sliramu
Nganti koyo ngene kowe mbedo atiku

Omongo ning aku opo saktemene
Opo salah kliru ku nganti kowe ninggalke aku

Opo kowe wes ono liyane
Opo mergo wes raono restune wong tuo
Opo pancen kahanan uripku iki
Kowe ninggal aku dewe neng kene
Tanpo Sliramu

Home