Esa Risty – Selire Welas MP3

Esa Risty – Selire Welas

Listen: 138

Release Date: 28 July 2021




Deskripsi:

Title: Selire Welas
Contributing Artist: Esa Risty
Album: Selire Welas – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Esa Risty – Selire Welas

Umpomo biso sun puter dino
Seng kepengen ketemu riko
Timbang akhire dadi isun lan riko loro
Timbang akhire gawe ati nelongso

Kawitan isun riko welasi
Koyo-koyo sing biso keganti
Tibane riko tego nggawe ati suloyo
Isun riko dadekno selire welas riko

Getun ngemuli roso ring jero dodo
Weruho gedigi bengen riko sun tinggalno
Ojo maning-maning riko ngelik-ngelik ati
Sun anggep riko wes ilang teko urip iki

Wirang sun terimo mergo uwahe welas riko
Wis mati roso ngerasakno welas hang ono

Kawitan isun riko welasi
Koyo-koyo sing biso keganti
Tibane riko tego nggawe ati suloyo
Isun riko dadekno selire welas riko

Getun ngemuli roso ring jero dodo
Weruho gedigi bengen riko sun tinggalno
Ojo maning-maning riko ngelik-ngelik ati
Sun anggep riko wes ilang teko urip iki

Wirang sun terimo mergo uwahe welas riko
Wis mati roso ngerasakno welas hang ono
Wis mati roso ngerasakno welas hang ono

Home