Yeni Inka ft New Pallapa – Jambu Alas MP3

Yeni Inka ft New Pallapa – Jambu Alas

Listen: 673

Release Date: 28 July 2021




Deskripsi:

Title: Jambu Alas
Contributing Artist: Yeni Inka ft New Pallapa
Album: Jambu Alas – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Yeni Inka ft New Pallapa – Jambu Alas

Jambu alas kulite ijo
Sing digagas wes duwe bojo
Ada gula ada semut
Durung rondho ojo direbut

Sumpah ning batin
Yen kula tidak dikawin
Tekade ngati
Ora bakal luruh ganti
Sumpah wis janji
Arep sehidup semati
Seneng lan sedih
Bareng-bareng dilakoni

Jambu alas nduk
Manis rasane
Snajan tilas
Tak enteni rondhone

Home