Tasya Rosmala ft Brodin New Pallapa – Jamu Pegel Mlarat MP3

Tasya Rosmala ft Brodin New Pallapa – Jamu Pegel Mlarat

Listen: 1

Release Date: 30 July 2021




Deskripsi:

Title: Jamu Pegel Mlarat
Contributing Artist: Tasya Rosmala ft Brodin New Pallapa
Album: Jamu Pegel Mlarat – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Tasya Rosmala ft Brodin New Pallapa – Jamu Pegel Mlarat

Dek, reneo tak kandani
Ojo menjap menjep nggateli ati
Dek, ndang gawekno kopi
Ndasku ngelu ket wingi durung mari
Yen dikongkon mbok yo ndang dilakoni
Ojo tambah kok tinggal nonton tipi

Mas mbok yo koe ngerti
Duit sing endi digawe tuku kopi
Belanjane gak mbejaji
Bumbu dapur kabeh entek gari terasi
Aku isin mbendino ditagihi
Sok kapan utangmu kok sauri

Tak rewangi kerjo nganti bengi
Nanging koyone yo ora mesti
Tak rewangi miter tekan bali
Nanging koyone yo ora mesti

Sakjane aku wes ora kuat
Sakjane aku wes pegel mlarat
Kepengen nduwe sedan mengkilap
Duit sak milyat lan omah tingkat

Sakjane aku yo ora kuat
Sakjane aku yo emoh mlarat
Golekno jamu pegel mlarat
Sopo ngerti mene dadi konglomerat

Home