Esa Risty – Bojo Biduan | DJ Santuy MP3

Esa Risty – Bojo Biduan | DJ Santuy

Listen: 126

Release Date: 01 August 2021




Deskripsi:

Title: Bojo Biduan | DJ Santuy
Contributing Artist: Esa Risty
Album: Bojo Biduan – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Esa Risty – Bojo Biduan | DJ Santuy

Abote wong lanang
Yen nduwe bojo biduan
Kudu biso sabar ora cemburuan
Yen tansah sujanan
Lan kerep uring uringan
Ora mokal bubar anggone bebrayan 

Pancen gaweane
Dadi artis panggungan 
Neng kono, neng kene
Nyanyi karo bergoyang

Mulo biasane
Bengi yen kundur tanggapan
Pengen langsung sare
Wegah di jak dolanan

Sing marahi kuatir
Atine wong lanang 
Menggo mrone-mrene cari perhatian 
Opo maneh yen nganggo
Klambi sing cingkrang-cingkrang
Genit mripate goyangane merangsang

Mbegagahe ombo
Pinggul digoyang goyang
Sajak disengojo
Mancing-mancing saweran

Yen sing melu njoget
Wes mendem banyu setan
Kadang colak-colek
Mencari kesempatan

Abote wong lanang
Yen nduwe bojo biduan
Kudu biso sabar ora cemburuan
Yen tansah sujanan
Lan kerep uring uringan
Ora mokal bubar anggone bebrayan 

Pancen gaweane
Dadi artis panggungan 
Neng kono, neng kene
Nyanyi karo bergoyang

Mulo biasane
Bengi yen kundur tanggapan 
Pengen langsung sare 
Wegah di jak dolanan

Sing marahi kuatir
Atine wong lanang
Menggo mrone-mrene cari perhatian
Opo maneh yen nganggo
Klambi sing cingkrang-cingkrang
Genit mripate goyangane merangsang

Mbegagahe ombo
Pinggul digoyang goyang
Sajak disengojo
Mancing-mancing saweran

Yen sing melu njoget
Wes mendem banyu setan
Kadang colak-colek
Mencari kesempatan

Mulane wong lanang
Sing uripe sing legan 
Kudu siap mental
Yen ngrabi biduan 

Mergane wes akeh
Banget sing kedadean
Pegatan jalarane
Mung cemburuan

Home