Woro Widowati – Gusti Mboten Sare MP3

Woro Widowati – Gusti Mboten Sare

Listen: 163

Release Date: 03 August 2021




Deskripsi:

Title: Gusti Mboten Sare
Contributing Artist: Woro Widowati
Album: Gusti Mboten Sare – Single
Genre: All genres
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Woro Widowati – Gusti Mboten Sare

Ra kabeh menungso
Terlahir sempurna
Kudu semangat urip wes ana sing ngatur

Gusti perso butuhmu perso karepmu ampun kuatir
Lakoni wae sek iklas wae 
Gusti mboten sare...

Rasah alaeman rasah kakean sambat
Anane masalah anane cobaaan hidup

Gusti perso butuhmu persi karepmu ampun kuatir
Lakoni wae sek iklas wae
Gusti mboten sare

Urip kui akeh bersyukure 
Wes trimo wae mlaku sak tekane 
Bersabarlah ragampang menyerah
Gusti allah maha penyayang

Rasah digetuni wes dadi dalane
Alon alon asal keakon
Bersabarlah. Ragampang menyerah 
Gusti allah maha penyayang

Home