Nella Kharisma Feat. Dory Harsa – Slenco MP3

Nella Kharisma Feat. Dory Harsa – Slenco

Listen: 233

Release Date: 04 August 2021




Deskripsi:

Title: Slenco
Contributing Artist: Nella Kharisma Feat. Dory Harsa
Album: Slenco – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Nella Kharisma Feat. Dory Harsa – Slenco

Mas kangmas namine sinten
Sakniki dintene Sabtu
Mas kangmas kesah teng pundi
Sapi kulo pun manak pitu

Duh aduh jenengan pripun
Sakniki pun mboten ngalor
Dene menopo kok wangsul ngidul
Kulo niki namine sinten

Aduh kok njengkelke
Dijak ngendikan kok mrono mrene
Dadi ora karuan
Estunipun menopo saliwang

Kulo mboten udud
Rumiyin kulo teng Suroboyo
Kapan dino Jemuah
Kulo mbenjang badhe tindak pundi

Ping kuping walah opo jamur
Ora mungkin mripatku lamur
Penak meneng ora caturan
Memang aku ganteng tiada tandingan

Home