Esa Risty – Lalekno Baen MP3

Esa Risty – Lalekno Baen

Listen: 122

Release Date: 05 August 2021




Deskripsi:

Title: Lalekno Baen
Contributing Artist: Esa Risty
Album: Lalekno Baen – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Esa Risty – Lalekno Baen

Sing nyongko pungkasane
Rusak atinisun
Wis ping piro baen
Riko ngejur batin iki

Wis cukup riko gawe
Ajur urip isun
Sak wise riko
Ngandoh ati nong wong liyo
Remek rasane rogo iki

Lalekno baen isun
Teko urip riko
Kerono riko wis
Ono pilihan liyo

Tinggalen isun ring kene
Pelukan larene
Myakne isun hang nyawang
Masio eluh banyu moto mili getih

Sing nyongko pungkasane
Rusak atinisun
Wis ping piro baen
Riko ngejur batin iki

Wis cukup riko gawe
Ajur urip isun
Sak wise riko
Ngandoh ati nong wong liyo
Remek rasane rogo iki
Lalekno baen isun

Teko urip riko
Kerono riko wis
Ono pilihan liyo
Tinggalen isun ring kene

Pelukan larene
Myakne isun hang nyawang
Masio eluh banyu moto mili getih
Lalekno baen isun

Teko urip riko
Kerono isun wis
Ono pilihan liyo
Tinggalen isun ring kene

Pelukan larene
Myakne isun hang nyawang
Masio eluh banyu moto mili getih

Home