Difarina Indra ft Fendik Adella - OM ADELLA – Ngidam Pentol MP3

Difarina Indra ft Fendik Adella - OM ADELLA – Ngidam Pentol

Listen: 810

Release Date: 09 August 2021




Deskripsi:

Title: Ngidam Pentol
Contributing Artist: Difarina Indra ft Fendik Adella - OM ADELLA
Album: Ngidam Pentol – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Difarina Indra ft Fendik Adella - OM ADELLA – Ngidam Pentol

bojoku meteng telung wulan
bendino ngiler jarene ngidam
sak jalukke kudu keturutan
iki nyidam opo kesempatan

iki ngono perbuatanmu mas
wetengku cilik mbok gawe lemu
kowe seneng gugahi wong turu
ra di wei mengko kowe nesu

yo wes cah ayu bojoku sing ayu dewe.dewe.dewe
gek ndang omongo opo sing mbok kepingini gek ndang tak turuti

sing tak pengini sing gampang gampang
janji kudu keturutan

aku pengin pentol sing ono endok’e
aku pengen pentol sing double endok’e
aku pengin pentol pentol pentol pentol endok
sing okeh emi ne

kowe pengin pentol sing ene endok’e
kowe pengen pentol sing double endok’e mas
kowe pengen pentol pentol pentol endok sing akeh emi ne

Home