Yeni Inka – Mendung Tanpo Udan MP3

Yeni Inka – Mendung Tanpo Udan

Listen: 2

Release Date: 09 August 2021




Deskripsi:

Title: Mendung Tanpo Udan
Contributing Artist: Yeni Inka
Album: Mendung Tanpo Udan – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Yeni Inka – Mendung Tanpo Udan

Mlaku bebarengan
Ben dino sayang-sayangan
Sedih lan kebahagiaan
Dilewati tahun-tahunan

 Padu meneng-menengan
Bar kui kangen-kangenan
Kadang bedo pilihan
Nganti pedot balikan
Mendung tanpo udan
Ketemu lan kelangan
Kabeh kui sing diarani perjalanan

Awak dewe tau duwe bayangan
Besok yen wes wayah omah-omahan
Aku moco koran sarungan
Kowe belonjo dasteran

Nanging saiki wes dadi kenangan
Aku karo koe wes pisahan
Aku kiri kowe kanan, wes bedo dalan

 Mendung tanpo udan
Ketemu lan kelangan
Kabeh kui sing diarani perjalanan

 Awak dewe tau duwe bayangan
Besok yen wes wayah omah-omahan
Aku moco koran sarungan
Kowe belonjo dasteran

Nanging saiki wes dadi kenangan
Aku karo koe wes pisahan
Aku kiri kowe kanan, wes bedo dalan

Awak dewe tau duwe bayangan
Besok yen wes wayah omah-omahan
Aku moco koran sarungan
Kowe belonjo dasteran

Nanging saiki wes dadi kenangan
Aku karo koe wes pisahan
Aku kiri kowe kanan, wes bedo dalan
Aku kiri kowe kanan, wes bedo dalan

Home