Esa Risty feat Prima HP – Ngidam Pentol MP3

Esa Risty feat Prima HP – Ngidam Pentol

Listen: 125

Release Date: 10 August 2021




Deskripsi:

Title: Ngidam Pentol
Contributing Artist: Esa Risty feat Prima HP
Album: Ngidam Pentol – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Esa Risty feat Prima HP – Ngidam Pentol

Lk: Bojoku meteng telung wulan
Ben dino ngiler jarene ngidam
Sak njaluke kudu keturutan
Iki ngidam opo kesempatan **

Pr: Iki ngono perbuatanmu mas
Wetengku cilik mbok gawe lemu
Kowe seneng nggugahi wong turu
Ra diwehi mengko kowe nesu ***

reff
Lk: Yowis cah ayu, bojoku sing ayu dewe
Dewe dewe dewe
Gek ndang omongo, opo sing mbok kepengini
Gek ndang tak turuti
Pr: Sing tak pengini, sing gampang-gampang
Janji kudu keturutan
Aku pengin pentol sing enek endok’e
Aku pengin pentol sing dobel endok’e
Aku pengin pentol pentol pentol pentol endok
Sing okeh emine
Lk: Kowe pengin pentol
Pr: Sing enek endok’e
Lk: Kowe pengin pentol
Pr: Sing dobel endok’e
Lk: Kowe pengin pentol pentol pentol pentol
Pr: Endok, sing okeh emine

Home