Yeni Inka feat Fendik Adella - OM ADELLA – Rondo Kempling MP3

Yeni Inka feat Fendik Adella - OM ADELLA – Rondo Kempling

Listen: 1

Release Date: 11 August 2021




Deskripsi:

Title: Rondo Kempling
Contributing Artist: Yeni Inka feat Fendik Adella - OM ADELLA
Album: Rondo Kempling – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Yeni Inka feat Fendik Adella - OM ADELLA – Rondo Kempling

LK :
Ndak pundi mbak ayu bade tindak pundi
Kadingaren tindak wae ora numpak taksi
Dewean opo ora wedi
Timbang nganggur kulo gelem ngancani

PR :
Kleresan mas alias kebetulan
Blanjane kathah rodo kabotan
Yen purun mas enggal-enggal ngrencangi
Tekan omah mangke kulo opahi

LK :
Ee…tobil wong legan golek momongan
Niki blonjo nopo mbakyu bade pindahan

PR :
Ampun gelo mas sampean ampun kuciwo
Kulo rondo anyaran ditinggal lungo

LK :
Awan-awan lungo blonjo
Ning pasar pahing wing-wing….
Prawan rondo kanggoku
Ora patek penting

PR :
Ning Semarang Mas..
Tuku gelang karo anting-anting
Jo sumelang yo ben rondo
Dijamin kempling.

Home